enkelit

KRISTITYT JA SAATANALLINEN RAVINTO!

Olen viime aikoina havainnut, että monet uskovaiset ruokailevat usein ns. pizza- ja kebab-ravintoloissa, joita ilmestyy Suomeen aina vain enemmän! Suurin osa näistä ravintoloista on kuitenkin MUSLIMITERRORISTIEN YLLÄPITÄMIÄ, ja myös uskovat veljeni tiedostavat tämän! Herääkin kysymys, ONKO SUOMALAISELLE USKOVALLE KRISTITYLLE SOVELIASTA SYÖDÄ MUSLIMITERRORISTIN VALMISTAMAA RUOKAA???

Monet uskonveljeni sanovat, että ihan samaahan se ruoka on riippumatta tekijästä! Vaan kun ei ole, sillä tärkein ainesosa puuttuu! Nimittäin Jeesuksen veri! Totisesti herramme Jeesus Kristus ei ole vääräuskoisten valmistamaa ruokaa siunannut verellä, jonka hän RISTILLÄ VUODATTI SYNTIEMME TÄHDEN! VAPAHTAJAMME SIUNAUKSEN PUUTTEEN VUOKSI MUSLIMITERRORISTIEN PIZZA JA KEBAB OVAT PIMEYDEN RAVINTOA, JOKA SUORASTAAN HOUKUTTELEE KAIKENMOISIA PAHOJA HENKIÄ PUOLEENSA!!

Tosiuskova voi toki suojautua pimeää ravintoa vastaan yksinkertaisella kuuluvaan ääneen lausutulla ruokarukouksella, kuten jo pyhäkoulussa oppimamme "Siunaa Jeesus ruokamme, ole aina luonamme"! Suojauksen tehostamiseksi tätä lyhyttä rukouskaavaa tulisi kuitenkin vielä täydentää! Esimerkiksi: "AJA PERKELE TIEHENSÄ, ISRAELIN JUMALAN NIMESSÄ, AAMEN"!

Vääräuskoisen terroristiravinnon nauttimisessa on myös toinen vakava puolensa! Kun on kerrankin syönyt muslimiterroristien ravintolassa, saa siitä osakseen ikuisen omantunnontuskan, joka kalvaa aina maailman tapahtumia seuratessaan! Kristitty tuntee sydämessään OLLEENSA TUKEMASSA RAHALLISESTI JA HENGELLISESTI JOKAISTA POMMI-ISKUA, JOKAISTA ITSEMURHAISKUA JA VÄKIVALLANTEKOA, JONKA MUSLIMITERRORISTIT TEKEVÄT! SAATANA KÄYTTÄÄ HYVÄKSEEN TÄTÄ SYDÄMESSÄ ASUVAA VIILTELEVÄÄ TUSKAA, JA HOUKUTTELEE SEN AVULLA IHMISIÄ LUOKSEEN!

Totean siis, että MUSLIMITERRORISTIEN RUOAN SYÖMISELLÄ EI OLE MUITA KUIN HAITALLISIA VAIKUTUKSIA USKONELÄMÄN KANNALTA, SILLÄ SE VIE IHMISTÄ LÄHEMMÄKSI SAATANAA! Pelkään uskonveljieni puolesta, milloin ensimmäinen heistä laittaa rätin päähänsä ja siirtyy lähi-itään taistelemaan kristittyjä vastaan ja palvomaan saatanaa! RUKOILKAAMME SIIS USKONVELJIEMME PUOLESTA, ETTÄ HEILLÄ OLISI VOIMA VASTUSTAA SAATANAA VAIKKA HE SYÖVÄTKIN TERRORISTIEN RAVINTOA! AAMEN!

Takaisin alkuun!