enkelit

NAISET OVAT SAATANAN PORTTOJA!

Perisynti ja siten kaikki maailman synnit ja ongelmat ovat naisten syytä! Mies luotiin Jumalan kuvaksi, eikä hän yksinään olisi jumalaisen luonteensa takia edes kyennyt tekemään syntiä! Mutta ensimmäinen luotu nainen, Eeva, LANKESI KÄÄRMEENÄ ESIINTYNEEN SAATANAN HOUKUTUKSIIN, SÖI KIELLETTYÄ HEDELMÄÄ VAIKKA JUMALA OLI KIELTÄNYT, JA VETI MIEHENKIN MUKAAN, JA SIITÄ ALKOI SYNTI! KAIKKI NAISEN SYYTÄ!!

Naiset saivat tekemästään perisynnistä rangaistukseksi synnytystuskat ja kuukausittaisen saastaisen vuodon, mutta ansaitsevatko ne yhteiskunnassa miehille kuuluvat oikeudet? Eivät todellakaan! JOS JUMALA LUO IHMISESTÄ NAISEN, HÄNELLE KUULUVAT VAIN NAISEN TEHTÄVÄT! MIEHELLE TAAS VAIN MIEHEN TEHTÄVÄT! KAIKKI TÄRKEIMMÄT, VASTUUTA JA VOIMAA VAATIVAT TEHTÄVÄT KUULUVAT LUONNOSTAAN MIEHELLE EIVÄTKÄ NAISELLE, SILLÄ NAISET OVAT HEIKKOJA!

Koska naiset ovat miehiä heikompia sekä fyysisesti että henkisesti, ne eivät pysty suorittamaan miehille kuuluvia tehtäviä! Kuten kaikki naisten kanssa joskus tekemisissä olleet ja luomiskertomusta lukeneet tietävät, naiset lankeavat hyvin herkästi kaikenlaisiin saatanallisiin houkutuksiin ja harhaoppeihin! Tämän vuoksi KRISTITTYJEN MIESTEN TULEE PITÄÄ KAIKKIA NAISTEN MIELIPITEITÄ OMIAAN ALEMPIARVOISINA! Naiset pitää myös hiljentää tilanteissa, joissa on läsnä muita miehiä kuin hänen aviomiehensä!

Naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa. (1.Kor 14:34-35)

Naisten tulee aina ALISTUA MIEHEN TAHTOON, ja totella häntä niin kuin mies tottelee Herraa! Tottelemattomia ja liian omapäisiä naisia rangaistakoon! Näin määrää Raamattu:

Vaimot, suostukaa miehenne tahtoon niin kuin Herran tahtoon, sillä mies on vaimonsa pää, niin kuin Kristus on seurakunnan pää; onhan hän seurakunnan, oman ruumiinsa, pelastaja. Niin kuin seurakunta alistuu Kristuksen tahtoon, niin myös vaimon tulee kaikessa alistua miehensä tahtoon. (Ef. 5:22-24)

Naisten tulee myös peittää päänsä aina seurakunnassa ja muualla kotinsa ulkopuolella liikkuessaan!

Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa hiuksensa. Mutta jos kerran hiusten leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä. Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. Miestä ei ole luotu naisesta vaan nainen miehestä, eikä miestä luotu naisen takia vaan nainen miehen takia. (1.Kor 11:6-9)

Nykyään Saatana on vietellyt lähes kaikki naiset ja saastuttanut ne täydellisesti omilla harhaopeillaan! Naiset ovat perustaneet SAATANALLISIA TASA-ARVO- JA FEMINISTILIIKKEITÄ, jotka YRITTÄVÄT TEHDÄ NAISISTA MIEHIÄ JA PÄINVASTOIN! SUKUPUOLIROOLIT SEKOITTUVAT! HOMOSEKSUAALINEN KAUHISTUKSENTEKO YLEISTYY! SAATANA TEKEE NAISISTA NOITIA, JOTKA LEVITTÄVÄT HARHAOPPEJA! SAATANA ILOITSEE, KUN SAA KOKO IHMISKUNNAN TÄTÄ KAUTTA EKSYTETTYÄ!

Tarjoan tähän ongelmaan ratkaisua, joka saattaa kuulostaa radikaalilta, mutta joka tässä tilanteessa on ehkä ainoa tapa toimia kristillisten arvojen turvaamiseksi! Ensiksikin saatanallinen tasa-arvolaki on poistettava! Naisilta leikattakoon kieli pois, jotteivät he pystyisi puhumalla levittämään harhaoppeja! Lisäksi ulkonaliikkumiskielto ilman miespuolista kumppania, ja pakollinen avioliitto viimeistään 14-vuotiaana!

SUOKOON HERRA JEESUS, ETTÄ SAATANAN PORTOT SAADAAN TAKAISIN RAAMATULLISEEN RUOTUUNSA! AAMEN!

Takaisin alkuun!