enkelit

TEORIA PALLOMAISESTA MAAILMASTA ON PAHIN UHKA KRISTINUSKOLLE!!!

Nykyisin joutuu sietämään yhä useammin sellaista hävytöntä väitettä, että maailma olisi pallon muotoinen! Tämä väite on niin täydellisesti terveen järjen vastainen, että se tekee suoranaista pilkkaa Jumalasta ja hänen luomistyöstään! Uskomus tähän teoriaan on kuitenkin jo niin voimakas, että ei voi kuin ihmetellä saatanan valtaa nykyiseen ihmiskuntaan!

RAAMATUN TOTUUS

Ennen nykyistä saatanallista eksytystä kaikki maailman ihmiset tiesivät, että maailma on ikään kuin litteä neliskanttinen levy, jonka yllä on kupolimainen taivaankansi, joka lepää pylväiden varassa Jumalan kämmenellä! Jumala on kiinnittänyt taivaankanteen uskovaisten iloksi joukon tuikkivia tähtiä, ja Jumala myös liikuttelee luomiaan aurinkoa ja kuuta vuorokaudesta toiseen väsymättä hieman taivaankannen alapuolella! Tätä ei kerrota Raamatussa suoraan, sillä sen pitäisi olla kaikille itsestäänselvyys, mutta maailman litteys käy kuitenkin ilmi lukuisissa raamatunpaikoissa, joita saatanallisen maailmankuvan kannattajat eivät voi ottaa kirjaimellisena totuutena!

Minä näin: Katso, oli puu keskellä maata, ja sen korkeus oli suuri. Puu kasvoi ja vahvistui, niin että sen latva ulottui taivaaseen ja se näkyi kaiken maan ääriin. (Daniel 4:7-8)

Tässä jakeessa esiintyy puu, joka on niin korkea, että se näkyy kaikkialle maailmaan! Jos maailma olisi pallon muotoinen, tällaista puuta EI PYSTYISI OLEMAAN OLEMASSA, mikä VESITTÄISI HERRAN SANAN TOTUUDELLISUUDEN!

Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. (Ilm 7:1)

Tässä on jae, jossa annetaan selvästi ymmärtää, että maailmalla on neljä kulmaa! KUINKA PALLOLLA VOISI OLLA NELJÄ KULMAA??? Maapalloteoriaan uskominen estää automaattisesti KIRJAIMELLISEN USKOMISEN JUMALAN SANAAN, JOKA ON KOKO NYKYISEN LÄNSIMAISEN SIVISTYKSEN PERUSTA!!!

Pallomaisen maailman humpuukiin liittyy läheisesti myös toinen humpuuki, jonka mukaan aurinko olisi paljon maailmaa suurempi! Kristityt kuitenkin tietävät, että koska aurinko sijaitsee taivaankannen alapuolella, on sen pakostakin oltava maailmaa huomattavasti pienempi! Lisäksi monet uskovat, että jopa taivaan tähdet olisivat huomattavasti maailmaa suurempia!

Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. (Ilm 12:3-4)

Kolmasosa taivaan tähdistä tullaan siis tulevaisuudessa HEITTÄMÄÄN MAAN PÄÄLLE, joka tarkoittaa melkoisen selkeästi, että TÄHTIEN ON OLTAVA HUOMATTAVASTI MAAILMAA PIENEMPIÄ!

MUUT SAATANALLISET TEORIAT

Pallomaisuusteorian lisäksi on myös monia muita demoonisia valheita, jotka syövyttävät kristittyjen sydämen! Kaikki maailman tapahtumat esimerkiksi sattuisivat aivan umpimähkään ilman Herran ohjastusta, ja jopa eläinlajit muuttuisivat aivan itsestään toisiksi! Saatanan kätyrien mukaan kalat olisivat aivan yhtäkkiä vuosimiljoonia sitten muuttuneet apinoiksi ja apinat sitten taas ihmisiksi! Tätä uskomusta lajien muuttumisesta toisikseen sanotaan evoluutioksi, ja lapsikin tajuaa, ettei sellaista oikeasti tapahdu! Sen sijaan muihin satuihin on huomattavasti helpompi uskoa!

DINOSAURUKSET JA MUUT SATUOLENNOT!

Dinosaurus on vapaamuurarien, saatanallisten idän uskontojen ja Hollywoodin keksimä satuolento, joka muka eli miljoona vuotta sitten, kauan ennen kuin JUMALA OLI EDES LUONUT MAAILMAN! Raamatussa ei puhuta satuolennoista yhtään mitään, joten SATUOLENTOIHIN USKOMINEN ON TÄYSIN PERKELEELLISTÄ JA RISTIRIIDASSA JUMALALLE JA JEESUKSELLE KELPAAVAN MAAILMANKATSOMUKSEN KANSSA! Ihmiskunta on jo niin täynnä pimeyttä, että se ei erota, mitä on oikeasti olemassa ja mitä ei!

PAHIN UHKA

Evoluutioteoria ja satuolentouskomukset eivät ole onneksi saaneet kristittyinä itseään pitävien sydämissä vielä niin vahvaa jalansijaa kuin maapallousko! Näin ollen maapallouskovaisuus on huomattavasti pahempi uhka kristilliselle maailmankuvalle kuin mikään muu eksytys, joten sitä vastaan on myös taisteltava!

Esitän seuraavanlaisen lopullisen ratkaisun: kaikki koulujen oppikirjat on poltettava ja korvattava RAAMATUILLA! Lisäksi kaikki tiedotusvälineissä julki tuodut asiat on ensin kierrätettävä TOSIUSKOVAISISTA KOOSTUVAN RAAMATTUKOMISSION KAUTTA, joka poistaa joukosta demooniset valhettelut sun muut raamatunvastaisuudet, jotka saastuttavat kansalaisten sydämet! Ne, jotka julistuksista huolimatta tunnustatavat maapallouskoa, on viskattava JUMALAISIIN UUDELLEENKOULUTUSTYRMIIN, jossa heidän päihinsä kirjaimellisesti taotaan Raamatun totuus!

Ehdotukseni voi kuulostaa radikaalilta, mutta se on NYKYISESSÄ MAAILMASSA VIIMEINEN MAHDOLLINEN KEINO SAADA JUMALA HYVÄKSYMÄÄN EDES OSA IHMISKUNNASTA TAIVAASEEN SEN SIJAAN ETTÄ KAIKKI HEITETTÄISIIN TULISEEN JÄRVEEN!!! SUOKOON HERRA JEESUS, ETTÄ MAAPALLOUSKOVAISUUS JA MUUT EKSYTYKSET SAADAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN KITKETTYÄ MAAILMASTA!!! AAMEN!!!

Takaisin alkuun!