SACHARIAS FAQ

Q: Onko tämä sivusto vitsi?

A: Myös sitä.

Q: Lukeeko Raamatussa muka oikeasti noin??

A: Kaikki lainaukset ovat suoraan Raamatun kahdesta yleisimmästä suomenkielisestä käännöksestä (1933/38 ja 1992), jotka löytyvät myös netistä. Myönnettäköön, että muutamat kohdat on irroitettu asiayhteydestään, mutta tämä lienee oikeutettua, sillä myös oikeat uskovaiset tekevät näin varsin usein.

Q: Minusta ihan mautonta huumoria!!!

A: Jokaisella on oma makunsa. Jos tämä on liian paksua sinulle, niin kukaan ei pakota lukemaan. Jos se häiritsee, että netissä kaikkea mahdollista ei ole suodatettu "yleisen hyvän maun silmälasien läpi", niin parempi joko tottua siihen tai lakata käyttämästä nettiä ollenkaan.

Q: Loukkaat kristittyjä syvästi tällä sivustollasi!!

A: Sivuston tarkoituksena ei ole loukata ketään henkilöä eikä mitään oppia, vaan lähinnä kritisoida kiihkouskovaisuutta mihinkään oppiin katsomatta. Jos joku vaahtosuu tosissaan ottaa tämän itseensä, niin on ehkä ansainnutkin sen ja toivottavasti saa hieman ajattelemisen aihetta.

Q: Eikö kiihkokristittyjä pilkkaavia trollisivuja ole jo ihan tarpeeksi? Mitä tässä on muka uutta?

A: Yhtenä sivuston ideana on ollut poimia asioita, joita kiihkokristityt yleensä kauhistelevat "saatanallisiksi" ja "epäraamatullisiksi", ja kääntää ne sitten ympäri vähän Raamatulla pönkittäen. Sivuston perussanoma voisi olla vaikka "on parempi olla julistamatta ja vaahtoamatta, jos on oma lehmä ojassa."

Q: Eivätkö tällaiset sivut ole vaarallisia?

A: Netti on täynnä ihan oikeitakin vouhkaussivuja, joissa henkisesti epävakaat vaahtosuut julistavat ties kuinka mielettömiä asioita "Jumalan tahdoksi" jne. Minusta yliammuttujen trollisivujen olemassaolo on tärkeää jo sen takia, että ihmiset oppisivat kriittisiksi tämäntyylistä materiaalia kohtaan.

Q: No ainakin saarnasi ovat epäkristillisiä ja ne tulisi siis poistaa internetistä!!

A: Keskiajalla eläville umpiluupäille tiedoksi, että Suomessa on ollut sekä sananvapaus että uskonnonvapaus jo ties kuinka pitkään.

Q: Onko sinulla vähän liikaa aikaa???

A: Ei. Käytän vaan huomattavasti mieluummin aikani kaikenlaisiin luoviin juttuihin kuin esimerkiksi aivojeni pilaamiseen kemikaaleilla. Lisäksi tykkään repiä huumoria irti kaikenlaisten höyrypäisten kiihkouskovaisten ym. sivulta, sillä totuus on usein tarua ihmeellisempää.

Q: Tekisit jotain hyödyllistä välillä tai edes jotain oikeasti hauskaa!!!!

A: Enkä tee, mene pois.