enkelit

SACHARIAS

Olen 39-vuotias uudestisyntynyt kristitty, joka on huolissaan TUHON TIESTÄ, jota maamme vääjäämättä kulkee kohti IKUISEN HELVETIN PIINAAVAA TULTA!!! Yritän tällä sivullani evankelioida Suomen kansaa niin, että edes joku heistä saisi nimensä Teurastetun Karitsan elämänkirjaan ja pääsisi JUMALAN TYKÖ IKUISEN ELÄMÄN TAIVAASEEN sen sijaan että joutuisi SIIHEN JÄRVEEN, JOKA TULTA JA TULIKIVEÄ PALAA!!!

LUE ARTIKKELEJANI:

SUOMEN LAKI JA HERRAN SANA - todistan, kuinka nyky-Suomen saatanallinen laki KRIMINALISOI IHMISTEN JA ELÄINTEN RITUAALIUHRAUKSEN, ja tekee näin Herran sanan noudattamisen liki täysin mahdottomaksi Suomessa!!!

KUINKA MONI PELASTUUKAAN?? - tilaa on taivaassa vain 144000 ihmiselle, jotka ovat TOSIUSKOVAISIA EIVÄTKÄ MITÄÄN JEESUS PELASTAA -LÄSSYTTÄJIÄ!!!

PYHÄ SOTA VÄÄRÄUSKOISIA VASTAAN!! - Suomi ja koko Jumalan luoma maailma on täynnä harhaoppisia ja vääräuskoisia, joiden kautta SAATANA TEKEE KRISTITYISTÄ LUOPIOITA ELLEI KOKO KRISTIKUNTA RYHDY TÄHÄN SOTAAN!!!

NAISET OVAT SAATANAN PORTTOJA! - He ovat myös syyllisiä kaikkeen maailman syntiin! Tämän vuoksi jo ajatus miesten ja naisten tasa-arvosta on täysin epäraamatullinen!

SAUNA ON EPÄJUMALAIN TEMPPELI! - Niin viattomana kuin suomalaista saunaa pidetäänkin, se on todellisuudessa SAATANAN LUOMA PALVONTAINSTITUUTIO JA DEMONISEN POSSESSION VÄLINE!!!

PYHÄ KOLMINAISUUS ON HARHAOPPI! - oppia ei löydy alkuperäisestä Raamatusta, vaan SAATANA loi sen jälkeenpäin sekoittaakseen ihmisten oikeellisen jumalakuvan!!!

KRISTITYT JA SAATANALLINEN RAVINTO! - eli: onko uskovaiselle kristitylle hyväksi syödä muslimiterroristien tekemää ruokaa???

AMERIKKALAISTEN "GOD" EI OLE KRISTITTYJEN JUMALA! - todistan, että hurskaina pidetyt amerikkalaiset palvovat todellisuudessa Saatanaa!

PUHTAAT JA EPÄPUHTAAT IHMISRODUT! - eli kuinka ihmisrodut ovat TODELLISUUDESSA syntyneet ja mitkä niistä ovat puhtoisimpia?

VALHE MAAILMAN PALLOMAISUUDESTA!! - tämä jo syvälle syöpynyt salaliittovalhettelu on tällä hetkellä pahin kuviteltavissa oleva uhka kristinuskolle!

LINKKILISTANI, jos muutkin kristilliset sivut kiinnostavat!

IKUISEN HELVETIN PIINAAVA TULI ON LÄHELLÄ

Kommentoi saarnojani vieraskirjassani tai lähetä postia osoitteeseen sacharias@sacharias.cjb.net !!!

Sacharias FAQ

If Jesus were here today, he would be a witch