FINPIRATOR

Tervetuloa uudelle suomalaiselle piratti warez sivulle!!!

Tämä sivu on perustettu sen takii kun HOMO KYTÄT tuhosi koko suomalaisen piratti warez skenen!!! Kaikille suomalaisille pirateille laitettiin sähkö postissa syyte kirje jossa käsketään kaikkia suomalaisia piratteja menemään vankilaan!!!!

Onneksi keskus rikos poliisi ei löytänyt SUOMALAISTEN PIRATTIEN KESKUS ELITIN JOUKON KIRKKAINTA KÄRKEÄ joka pisti nyt pystyy tälläsen under groundimman elite warez sivun!

FINPIRATOR yrittää ottaa oppii FINREACTOR:in virheistä siihen kuuluu mm. säännöt ja erityinen GOMMANDO RYHMÄ joka antaa turpaan kaikille sääntöjen rikkojille!!!

KAUAN ELÄKÖÖN FINPIRATOR!!! SUOMEN NPD ELITE KERMAN VIIMINEN TOIVO!!!


FINPIRATOR PIRATTI SIVUJEN SÄÄNÖT

1. Jos sä oot KYTTÄ niin SUN EI SAA KÄYTTÄ NÄITÄ SIVUJA TAI ME TAPETAAN SUT!!!

2. Jos sä oot KYTTIEN VASIKKA niin SUN EI SAA KÄYTTÄÄ NÄITÄ SIVUJA TAI ME TAPETAAN SUT!!!

3. Jos sä kuitenki oot kyttä tai kyttien vasikka ja me huomataan että sä oot sellane nii me lähetetään GOMMANDO RYHMÄ sun kimppuu!!! Antaa sulle vittu turpaan!!!

4. Sun ei saa kertoo tän sibvun osotetta kellekkää tyhmälle tai tulee vähä niinku seuraamuksii!

5. Sun ei saa kertoo GOOGLEN osotetta kellekkää tyhmälle ettei se löytäis tätä sivuu ees vahingossa!!! Tää sivu on tarkotettu pelkästään osaaville tieto kone hackereille jotka tietää miten waree löytyy!!!

6. Sun pitää tuhota kaikki waretsit mitä sää oot ottanu FIN REACTORIN kautta ettei kyttä homot yhdistäisi sinuu siihen!!!

7. Jos joku KYTTÄ HOMO tulee kuulustelee sua nii sun pitää sanoo että me vaan VARMUUS KOPIOIDAAN!!! Kun kytälle puhuu varmuus kopioimisesta niin sitten se ei voi pistää vankilaa kun se ei oo kiellettyy

NÄIDEN SÄÄNTÖJEN ANSIOSTA KUKAA KYTTÄ EI LÖYDÄ NÄITÄ MEIÄN SIVUJA IKINÄ JA ME VOIAAN KOPSII MEIÄN WAREI RAUHASSA!!! RUOTSISSA ON ENNAKKO TAPAUS TÄLLÄSISTÄ SIVUISTA! EI SIELLÄ KUKAA OO RÄLLINY POLIISILLE KU OLLAAN VAA UHKAILTU TARPEEX!!!


GOMMANDO RYHMÄ

meiän jengi

1. Jos sä kerrot meiän sivut keskus rikos poliislle nii ekax me tehään susta pilkka sivut!

2. Jos pilkka sivujen teko ei auta ja sä silti kerrot vielä uuestaan meiän sivun osotteen keskus rikos pollarille nii sit me lähetetään GOMMANDO RYHMä antaa sulle turpaa!!! (ihan oikeesti eikä CS)

3. Jos gommando ryhmän turpiin anto ei auta vaan sä kerrot meiän sivut keskus rikos poliisille vielä saatana KOLMANNEN KERRAN nii sitten vittu perkele GOMMANDO RYHMÄ TULEE SUN KOTII SALAA YÖLLÄ JA TAPPAA SUT!!!!!!!!!!!!! OLIS KANTSINU MIETTII KEITTEN JENGILLE VITTUILIT!!! SAATANA!!!!


TÄRKEITÄ LINKKEJÄ

FiNPiRAToR:in virallinen kanava IRC:ISSÄ! (IRC on vittu miljoona kertaa parempi ku II2)

HUOMAUTUS: VITUN KYTÄT BUSTAS NYT MYÖS IRC:IN JOTEN MEILLÄ ON NYT VARA KANAVA MIRC:ISSÄ JONNE PÄÄSEE MYÖS INTERNETIN KAUTTA!! KIRJOTA SIIHEN KANAVA KOHTAAN #FiNPiRAToR (KIRJOTA SE TARKALLEEN NOIN TAI SAAT TURPAA)

 

KESKUSTELU FOORUMI

Tää keskustelu foorumi jatkaa finreactor keskustelu foorumin perinteitä!! Tässä voit jutskata warettamisesta ja uusista rikos projekteista ja voit myös pilkata kyttii kun ne on nii tyhmii!

paskan möivät
(Nick)name:
Comment:
A, S, ?, F, G:
(hint: qwErty zxCvbnm)